When did our dreams and futures drift so far apart.

Stilstaan, dat is wat we doen. Laat u niks wijsmaken. Het gaat niet vooruit. Onlangs zaten we op het werk op archive.org websites te waybackmachienen en ik dacht, tiens er is niet veel veranderd in de laatste 10 jaar.
Het afgelopen jaar wordt er wild gedaan over tablet pc’s, dingen waarop je bijna kan doen wat je op zowat elke computer kan. De nieuwe operating systemen lijken op de vorige en uw telefoon kan nu ongeveer wat elke computer een 5 jaar geleden kon. De game consoles waarop we vandaag spelen zijn enkele jaren oud en nergens hoor je nieuws over de aankomende consoles. Elke console fabrikant heeft nu een manier gevonden om je actiever te laten zijn in je eigen living. Serieus gasten, als ik dat zou willen zou ik wel buiten gaan sporten … ik wil leningrad bestormen, met een helm op mijn hoofd in de zetel. Er worden gigantisch veel apps en sites voor mobiele toestellen gemaakt die door niemand gebruikt worden op de uitzonderingen na. PDF versies van kranten en magazines worden verkocht als iets revolutionairs. Het doorsnee merk uit de supermarkt wil mijn vriend worden en mijn vrienden vertellen me voortdurend waar ze zich bevinden. Hell, het meest vernieuwende van de laatste tijd is misschien wel het e-book. Een boek begot … serieus.
Waar blijven de jetpacks? Echt gasten, ik wil vliegen zonder files enzo, ik wil tegen mijn koffiemachine kunnen klappen, ik wil remi binnenkort een hooverboard kopen
De titel van deze post is een nummer van Leyland Kirby. Dan is de link snel gelegd naar de playstation reclame uit de jaren stillekes met een nummer van v/vm op. De reclamejongens hebben ons te veel beloofd denk ik.

Related Posts with Thumbnails

Leave a Reply