the Decade

Verzuipen doe ik. In al die lijstjes. Alsof Best of the Year nog niet genoeg was, hebben we dit jaar ook Best of the Decade erbij. Alles is goed om lijstjes te maken. Ik kom vooral veel muzieklijstjes tegen, en dat heeft alles te maken met de sites die ik bezoek. Je gelooft mij niet? Largeheartedboy heeft ze opnieuw voor u verzameld.
Ik kijk altijd uit naar dat ene lijstje, enfin het zijn een aantal lijstjes. De jaarlijkse charts van Boomkat, sinds vandaag online. Ga op ontdekking, ze houden je ongetwijfeld een jaar bezig. De Boomkat 2009 Charts.

Related Posts with Thumbnails

6 Responses to “the Decade”


 1. 1 Laurent

  Juist geteld en van de Boomkatlijst heb ik er 14. Nog veel te beluisteren dus ! Absolute aanraders uit die 14 zijn: Cold Cave, Silk Flowers, Demdike Stare, Ben Frost, Animal Hospital, Dirty Projectors, David Sylvian en Atlas Sound!

  Ontbreken naar mijn bescheiden mening (snel even gekeken op mijn last.fm profiel om te zien waar ik het meest naar heb geluisterd in 2009) : Timber Timbre, Richard Hawley, Ducktails, High Wolf, Fanfarlo, Ty Segall, Real Estate, The Parasails, The Phenomenal Handclap Band, Woods, Kings of Convenience, Strange Boys, Matt and Kim, The Legendary Tiger Man EN natuurlijk Jarvis Cocker die toch een beetje de plaat van het jaar heeft gemaakt.

 2. 2 Laurent

  En Bibio, Firekites en Melodium!

 3. 3 ann.catteeuw

  En voor mij dé revelatie van het jaar: de Poolse popgroep HEY !!

 4. 4 Laurent

  Inderdaad: ook een zeer straffe plaat! Een ware ontdekking… Dankuwel Lieven!

 5. 5 Bus

  Hey ? Dé Hey ? Ik herinner mij een cassetje (!) gehad te hebben van een Poolse band, genaamd Hey (omtrent 1993 denk ik). Een soort emo-rock gezongen in iets wat van zeer ver op Engels geleek. Blijkbaar zijn ze geëvolueerd sedertdien ?

 6. 6 Laurent

  Dé HEY! Die gasten blijven rocken… We hebben die leren kennen in Warschua via Lieven, onze reisgenoot. Die legde dat op en wij allebei van: “hey, dat klinkt goed. Wie is dat ?”. “Hey!”

Leave a Reply