Hitler is dood

Hitler en zijn voornaamste secondanten Himmler en Goebbels zijn niet meer. Goering en Speer vallen in handen van het Westen, de wereld ligt in puin. De schuldigen moeten worden gestraft. Hoe doe je dat, als een groot deel van de bevolking medeplichtig is en je het land ook weer wil heropbouwen? Drie jonge geallieerden proberen een moraal te ontwikkelen voor de toekomst. Hitlers erfenis is bitter.

hitler is dood 2

Beklijvend muziektheater, waarvoor Braakland/ZheBilding en ’t Arsenaal de handen in elkaar sloegen. Regisseur Stijn Devillé verzamelt een energieke ploeg acteurs rond zich. Dirk Buyse, Kris Cuppens, Jos Geens, Pieter Genard, Warre Borgmans, Rik Van Uffelen, Janne Desmet, Michael De Cock en Sara Vertongen spelen de oorlogsmisdadigers en hun aanklagers. Muzikanten Rudy Trouvé (ex-dEUS, Dead Man Ray, The Love Substitutes) stuwen de voorstelling vooruit. Straffe voorstelling!

Related Posts with Thumbnails

3 Responses to “Hitler is dood”


 1. 1 vince

  Ja de moeite! Vond de muziek zeer goed en die oude knarren kunnen een potje spelen…

  btw, Ann, ik zag je in de zaal, zwaaide, maar je scheen mij niet te herkennen: ” Wat zit diene raren met zijne baard en dikken bril daar te zwaaien”

  twas ik maar…

  😉

 2. 2 Laurent

  Nochtans, Ann kent er nog zo enen, ik bedoel nen raren met nen baard en nen dikken bril… Spijtig dat ik het gemist heb…

 1. 1 Hebzucht door Braakland/Zhebilding at freaky.be

Leave a Reply